Toggle Quick Contact Bar

Paddington Therapeutic Centre by Yang-Po, Hung

Being surrounded by pressure and emotion every day, we tend to forget ourselves and ignore the warning that has been sending out by our body. With new technology and mobile device, many people spend more time in front of the screen without realizing that we are losing our sense toward the body and the surroundings.

The project, Paddington Therapeutic Centre, is design to held different activities of therapy that help people to recover from health issue and to reconnect with our sense. The building use circulation as the main concept that create a continuous journey that link different kind of therapy space and to slow down a person’s pace while experience different therapy while reflecting to the local setting of terrace house.